top of page

zin in een feestje?

PROP ook! Wat u ook te vieren heeft, bij PROP bent u aan het juiste adres! PROP luistert naar uw wensen, begeleidt, adviseert, werkt vol passie en creativiteit uw event op maat uit in functie van uw budget, gaat op zoek naar een passende locatie, coördineert met oog voor detail, zorgt voor een kwalitatieve PA. PROP laat u zorgeloos genieten en biedt alle gasten een ultieme en overweldigende ervaring. 

DSC09287.JPG

"PROP eens een tafel door een auto"

 De voorstelling van een nieuw logo, de opening van een showroom, een business- of sales meeting, een conferentie, uw speech… PROP zorgt dat uw boodschap of live-act door iedereen gehoord wordt, zet uzelf en uw product in de spotlights, tovert elke locatie om tot de ultieme place to be en geeft zo elke organisatie de aandacht die ze verdient.

Een originele eventopener, sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een receptie, de muzikale noot tijdens een viering. Een energieke liveband die garant staat voor entertainment en 'good' vibrations, een DJ met passie die doorgaat tot in de vroege uurtjes...

 

PROP voegt met stijl het passende showelement toe aan uw event.

IMG_2940.JPG

Muzikale meespeelvoorstellingen, een prettig gestoord clownsduo, een vleugje theater, eigentijdse animaties, verhalen met een hoekje af…

PROP laat de kids niet in de kou staan en biedt het ideale recept om van elk sinterklaas-, of privéfeest, festival of bedrijfsevent, evenals iedere schoolvoorstelling een onvergetelijke ervaring te maken voor groot en klein.

Parochiaal centrum - 7.jpg
DJ x.jpg

Een boost voor jouw Facebookpagina, coole filmpjes voor je Youtube-kanaal, uw event in de kijker met creative promo. Ieder bedrijf, event of live-band heeft de dag van vandaag nood aan social media met goeie content. PROP maakt voor jouw de perfecte promofilmpjes, aftermovies, bedrijfsfilms, demo's,..

idea - 1 (1).jpg

Voor PROP is onmogelijk = onmogelijk.

Steeds creatief in het bedenken van allerhande oplossingen die binnen tijd en budget passen zonder aan kwaliteit in te boeten. 

Een productie is veel geruststellender met PROP, want alles werkt!

Wim Neyt - Storyteller  

bottom of page